Heerlijk overnachten in B&B "Achter de Markt"

Genieten op het 'mooiste plekje' van Eersel.

Het B&B (ca 30 m2) met eigen entree is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Twee comfortabele boxsprings verzekeren u van een prima nachtrust. In het keukentje is er gelegenheid om zelf koffie of thee te zetten of een kop soep op te warmen. In de koelkast is frisdrank, bier en wijn aanwezig, waar u tegen geringe vergoeding gebruik van kunt maken. In de tuin is een leuk terrasje ingericht waar u gezellig kunt zitten, en eventueel ontbijten. Bij minder goed weer is er tv met dvd. Het verblijf is rook- en huisdiervrij. 

In de grote nostalgische vogelrijke gastentuin, verrassend gelegen in het groen kunt u ontspannen recreeren. Er is volop privacy. Gratis parkeerplaatsen en fietsenstalling zijn aanwezig. Op steenworpafstand ligt de historische Markt, met leuke restaurantjes, terrassen, winkeltjes. Een sfeervol Carillon geeft u het juiste vakantiegevoel.

Vanaf 16:30 uur kunt u inchecken, uitchecken voor 10:30 uur. (andere tijden zijn mogelijk in overleg)

Nabijheid VVV. Knooppuntenroutes, wandelen en fietsen. Gastvrije Brabantse Kempen, Cartierheide, Eindhoven. Mooi Belgisch Limburg, Abdij van Postel, Turnhout. Geschikt voor rustzoekers, wandelaars en fietsers. Zakelijke gast. Goede bereikbaarheid bus-treinstation, Eindhoven Airport.